Vår hemstädning

På Krilles Städ är du på rätt adress om du vill beställa en pålitlig, lokal hemstädning i Malmö & Stockholm.

Dra nytta av vår mångåriga erfarenhet. Vi är grundliga och tillförlitliga, och vi gör ett rent jobb som du kan lita på, i tid och med rättvisa villkor, öppna förhållanden utan dolda kostnader.
Krilles Städ Stockholm

Vår hemstädning i Stockholm

Glasrengöring:
De fönster som vi har rengjort är helt fria från damm, vattenfläckar och ränder efteråt. Eftersom vårt glasrengöringsteam alltid har de ledade torkarna, asken och avdragarna redo för användning, kan det ta hand om dina fönsterkarmar och glasrutor. På detta sätt kan även envis förorening helt elimineras.

Rengöring av underhåll:
Lita på oss med din vanliga rengöring, som vi utför efter fasta intervaller. Vi torkar, dammsuger, sveper och rengör enligt dina individuella önskemål – oavsett om det är golv, ytor eller sanitetsområden.

Rengöring av fasader
Förutom hemstädning i Stockholm utför vi också rengöring av fasader. Husfasaden skyddar byggnaden främst från skadliga miljöfaktorer, men å andra sidan är man ständigt utsatt för alla väderförhållanden. Oavsett om det är gammalt eller nytt, oavsett om det är glas, metall eller sten – hos oss hittar du en expertpartner som är idealiskt utrustad för alla krav på smutsborttagning av alla konstruktioner eller material.

Utomhusrengöring
Vad som är särskilt viktigt är det första intrycket: Utomhusanläggningar, parkeringsplatser och andra trafikområden i ditt företag är vad en besökare märker först. Samla poäng redan från början genom välskötta fasader och en ren miljö med stöd av oss. Som en multi-service leverantör kan vi erbjuda ett omfattande utbud av tjänster inom utomhus städning, så att det första intrycket av ditt företag blir en fullständig framgång. besök vår hemsida.

Kontorsstädning
Kontorslokaler i synnerhet är platser som har en stor potential för kunduppmärksamhet. Din kontorspersonal använder dessa rum dagligen och uppfattar förändringar i detalj. Det operativa arbetet får inte heller hindras när som helst. Ur den synvinkeln tar vi tydligt hänsyn till detta vid rengöring. I sådana fall anställer vi bara anställda med föredömligt sätt. Vi har instruerat dem att gå så försiktigt som möjligt så att de nödvändiga processerna i företaget inte påverkas. För att uppfylla dessa krav lägger vi stor vikt vid regelbunden utbildning av hela vår arbetskraft. Kontorsstädning erbjuds som tillägg för vår hemstädning.

Rengöring av konstruktion
Nybyggnationer eller ombyggnader eller restaureringar kan vanligtvis endast ske med hjälp av tung utrustning. Förståeligt nog skapas grov smuts där putsning, målade och sågning utförs. Den nyligen färdiga byggnadskonstruktionen med ofta olika ytor får uppenbarligen inte skadas. Följaktligen måste sådana föroreningar avlägsnas med största omsorg. Vi har den kompetens som krävs för att utföra konstruktionsrengöring. Vår hemstädning gör fint i ditt hus. Vi utför arbetet noggrant och korrekt med lämpliga tekniker, material och utrustning.

100-procentig borttagning av bakterier spelar en viktig roll, särskilt i känsliga lokaler, såsom livsmedelsproduktionsföretag, offentliga badanläggningar, stora kök, sanitära områden, operationssalar, ålderdomshem och andra anläggningar med ett enormt hygienkrav. På grund av möjliga överföringar av bakterier finns det en betydande potential för smitta här, som endast kan minskas genom absolut vård. För att kunna koncentrera dig helt på din kärnkompetens behöver du garanti för en hygienisk arbetsmiljö. Vi säkerställer sådana villkor med hjälp av vår hemstädning och våra andra tjänster.

Vi inte bara rengör på ytan, vi kommer till botten av smutsen med vår hemstädning i Stockholm. På så sätt kan vi endast presentera våra kunder med felfria resultat. Den erbjudna specialstädningen bör med fördel komplettera de klassiska rengöringsåtgärderna. Utbudet av våra rengöringstekniker är inte bara exceptionellt, men sträcker sig även över olika områden. Till exempel, finns det ett behov av rulltrappa rengöringstjänster, pool och pool rengöring, renrum rengöring, matta pad rengöring, händelse rengöring, bevarande av monument eller rengöring av datorsystem? Eller är du intresserad av hårt golv och sten-efterbehandling? Om så är fallet har du valt rätt webbplats. Det spelar ingen roll vad dina behov är – vi kan svara på alla dina behov med vår expertis och våra förstklassiga tjänster inom hemstädning.
Vi skapar renlighet med hemstädning i Stockholm!
Intresserad? Ring oss eller skriv till oss redan idag!

Dela:

More Posts

Vägen till hemstädning

Hemstädning, ja. Detta var någonting som Rolf inte reflekterat över särskilt ofta. Han hade nog förresten aldrig funderat över det överhuvudtaget. Han kunde förstås förstå

Jobba med parkeringsskyltar

Förvånad, måste jag medge att jag blev under min senaste dejt. Det har blivit en vana för mig att dela med mig om mina träffar

Introduktion för telemarketing

Där och då hade i alla fall hälsningsmomentet gått bra. Jag kände mig bekväm i situationen. Eller, i alla fall mer bekväm än jag känt

Om sköldkörtlar och symtom

Hannes kom aldrig riktigt ifrån det där med att allting känns konstigt med att vara förälder. Han hade ett barn och det fick nog räcka