Frågor om hemstäd i Stockholm

Kära vänner,

Eftersom nyfikenheten inte tycks stillas hur många gånger jag än publicerar en text om saken tas det nu upp igen. Min nya verksamhet, inom hemstäd i Stockholm, har väckt många frågor hos er. Vissa har besvarats men långt ifrån alla, uppenbarligen. Jag tänkter därför att vi ska köra på något som vi inte gjort på väldigt länge. Vi ska köra ett frågebatteri på temat hemstäd i Stockholm, och mitt nya jobb.

Varför blev det hemstäd i Stockholm?

Det föll sig naturligt att verksamheten blev i Stockholm eftersom jag bor där men hemstäd-aspekten är mer intressant. Jag hade pratat med en gammal kompis om att starta igång något. Vi båda ville bort från våra dåvarande jobb och ratta något eget. Det kändes som att det var på tiden och detta skedde under det år där vi båda fyllde 30. Ett bra år, både åldersmässigt och i termer av livskvalitet.

Min kompis hade hört att det fanns ett behov av hemstäd i Stockholm. Jag trodde henne inte först. Jag tänkte att det väl måste finnas precis hur många företag som helst som levererar tjänster inom hemstäd i Stockholm. Detta var delvis sant. Det fanns vissa bolag som levererat denna typ av tjänster i många decennier. Dessa skulle vi förstås inte kunna konkurrera med. Men det fanns ett behov av mindre bolag. Företag som kunde ta sig an uppdrag inom hemstäd i Stockholm med kort varsel. Detta behov fanns verkligen och vi tog tillfället i akt.

Vad är roligast/mest utvecklande under er första tid?

Jag måste nog säga att det roligaste med att ha startat företag inom hemstäd i Stockholm är just startandet. Det är verkligen kul att få driva sin egen verksamhet. Detta kanske jag hade känt oavsett vilken bransch vi valt att gå in i. Nu blev det hemstäd i Stockholm och det känner jag mig väldigt nöjd med. Vi såg också till att värva otroligt bra personal att utföra våra tjänster. Det har också bidragit till en helhet i arbetet. Vi kan helt enkelt erbjuda väldigt bra tjänster till väldigt bra priser.

Arbetar ni med hemstäd i hela Stockholm? Frågar åt en kompis.

Det gör vi verkligen. Vårt hemstäd finns för personer i alla livssituationer och i alla delar av Stockholm. Du, eller din kompis, får gärna kontakta oss för att veta mer om hur vi går tillväga för att lösa detta. Det är faktiskt enklare än man kan tro trots att regionen förstås är väldigt stor.

Dela:

More Posts

Vägen till hemstädning

Hemstädning, ja. Detta var någonting som Rolf inte reflekterat över särskilt ofta. Han hade nog förresten aldrig funderat över det överhuvudtaget. Han kunde förstås förstå

Jobba med parkeringsskyltar

Förvånad, måste jag medge att jag blev under min senaste dejt. Det har blivit en vana för mig att dela med mig om mina träffar

Introduktion för telemarketing

Där och då hade i alla fall hälsningsmomentet gått bra. Jag kände mig bekväm i situationen. Eller, i alla fall mer bekväm än jag känt

Om sköldkörtlar och symtom

Hannes kom aldrig riktigt ifrån det där med att allting känns konstigt med att vara förälder. Han hade ett barn och det fick nog räcka