En korrekt bearbetad fasadrenovering

Den yttre fasaden på din bostads- eller affärsfastighet har blivit fula med tiden och visar de första bristerna eller en moss- och alg tillväxt. Då är det den högsta järnvägen att tänka på en kvalificerad fasadrenovering. Stockholms fasadrenovering är verksamt i norra hela Sverige men främst i huvudstaden och en del fasadrenoveringar i Göteborg.
Fasadrenovering är ett övertygande och beprövat sätt att permanent avhjälpa befintliga defekter. Det är omedelbart uppenbart att vind och väder kan täppa en byggnadsfasad genom åren. Regn, hagel, snö och solsken kan orsaka långvariga skador på och i murverket.
En metod för renovering är att förse byggnadsfasaden med en skyddande beläggning. Speciella plastbeläggningar har utvecklats för detta ändamål. Dessa skyddande beläggningar finns i många olika färger, så att varje ytterfasad kan bearbetas specifikt. Färgpaletten varierar från de dominerande byggfärgerna som röd, vit och brun till antracit, blå eller stengrå. Antingen får husets fasad tillbaka sin tidigare färg eller är målad och justerad med en annan färg. Skadlig miljöpåverkan är också direkt ansvariga för att en gång vacker husfasad väderbitna men som efter ett tag och blivit fult och grått.

Fasadrenovering med flytande plast
Innan den ursprungliga fasadrenoveringen måste bygghuvudet rengöras noggrant genom grundlig rengöring med högt tryck. Detta tar bort smuts, mossa och alger som har sett sig på ytan under åren. Skadade områden repareras och starkare luckor och sprickor repareras. Detta följs till exempel av en skyddande primer före den slutliga beläggningen med den valda färgen. Den ogenomskinliga beläggningen appliceras regelbundet i två steg och behöver bara torka tillräckligt.
En vacker och ren fasad är inte alls ett blickfång för en bostads- eller affärsbyggnad, utan skyddar naturligtvis pålitligt huset från skadliga miljöpåverkan som massivt solsken, regn och snö. Med en fasadrenovering är byggnadens hela yttre hud igen motståndskraftig mot frost och sol. Samtidigt tätas materialet helt igen under fasadrenoveringen. Skadliga alger och mossor som påverkar byggnadens struktur tas bort från grunden av den nya beläggningen för att sätta sig på den nu relativt släta ytan. De tidigare porösa ytorna gav naturligtvis avlagringar mycket bättre grepp. Den nya beläggningen är äntligen över.

Fasadrenovering – specialistföretaget gör det
Själva plastfärgen, som används som en del av fasadrenoveringen, är miljövänlig, mycket elastisk och täcker också små sprickor och öppningar mycket bra. Ofta behövs inte byggnadsställningar för att förse byggnadsfasaden med en skyddande beläggning. På detta sätt minimeras kostnaderna. Renoveringsresultatet är inte bara tydligt synligt, husets fasad är också fullt funktionell igen när det gäller praktiskt värde och är välutrustad för att motstå regn, frost och sol de närmaste åren.
Är du intresserad av en professionellt utförd fasadrenovering? Snälla, låt inte tiden gå. Vi kännetecknas av teknisk kunskap och god erfarenhet av renovering. Vi står för ordentligt arbete enligt den senaste modernisering av konsten. Förutom den professionella kvaliteten, kan du särskilt lita på vår vård. Som ett erfaret renoveringsföretag är det viktigt för oss att du är nöjd med resultatet av vår fasadrenovering på lång sikt.

Dela:

More Posts

Frågor om hemstäd i Stockholm

Kära vänner, Eftersom nyfikenheten inte tycks stillas hur många gånger jag än publicerar en text om saken tas det nu upp igen. Min nya verksamhet,

Vägen till hemstädning

Hemstädning, ja. Detta var någonting som Rolf inte reflekterat över särskilt ofta. Han hade nog förresten aldrig funderat över det överhuvudtaget. Han kunde förstås förstå

Jobba med parkeringsskyltar

Förvånad, måste jag medge att jag blev under min senaste dejt. Det har blivit en vana för mig att dela med mig om mina träffar

Introduktion för telemarketing

Där och då hade i alla fall hälsningsmomentet gått bra. Jag kände mig bekväm i situationen. Eller, i alla fall mer bekväm än jag känt