Flytt billigt

Flytten betraktas ofta som en av de mest stressande händelserna i livet. Det är tillräckligt stressigt utan att behöva oroa dig för de höga kostnaderna för att flytta. Detta är desto viktigare om du har en stram budget.
Det är därför vi har satt upp några alternativ för dig så att du kan flytta till låg kostnad.
Flytta billigt: Vad du behöver veta om priset
Att förstå prisfaktorerna är nyckeln så att du kan röra dig billigt och minska den totala kostnaden för flytten. Om du vet hur företag bestämmer deras erbjudandepris kan du se i vilka områden du kan spara pengar. Kostnaden för att flytta beror på flera faktorer:
• Den totala volymen för din fastighet
• Avståndet mellan ditt gamla och nya hem
• Tillgänglighet för din fastighet
• Tid för ditt drag
• Ytterligare tjänster du begär (t.ex. speciella flyttlådor, förpackning av dina ägodelar)
Baserat på dessa prisfaktorer kan vi identifiera några områden där du kan spara pengar. Om du minskar volymen på artiklarna, planerar ditt drag intelligent och klarar dig utan vissa tjänster kan du flytta billigt. Detta förklaras i detalj i nästa avsnitt.

Hur man gör ett billigt drag
Med en förståelse för hur flyttande företag i Stockholm beräknar sina priser kan du identifiera vissa områden där du har potentiella besparingar. Med detta i åtanke, här är några tips för att hålla dina rörliga kostnader nere.

Flytta billigt: Rensa eftersom volym är en av de viktigaste faktorerna i prissättningen, ju färre artiklar du tar med, desto billigare blir ditt drag. Ta en titt på vart och ett av dina artiklar och fundera över om du har använt det under det senaste året, om det är användbart eller om man kanske kan lämna / slänga det. Dela dina oönskade artiklar med vänner, återvinn dem eller donera dem till någon som är mer användbar.
Att sälja dina gamla saker
Ett annat sätt för de artiklar du trodde var onödigt är att sälja dem, antingen på en loppis eller online. Om du kan tjäna pengar under denna tid är din situation ännu bättre. Du kan använda de extra pengarna du tjänar genom att sälja dina gamla föremål för flyttkostnaderna eller för att få ditt nya hus att kännas ditt riktiga hem!
Om möjligt, packa alla dina saker själv,
eller åtminstone försöka packa så mycket du kan. Be frivilliga vänner och familj att hjälpa till att packa, eftersom detta säkert kommer att påskynda processen, men lovar dem att du naturligtvis kommer att återlämna fördel med pizza och en öl! Eftersom flyttföretag tar ut en tilläggsavgift för sina förpackningstjänster är det att packa dina artiklar själv ett av de bästa sätten att hålla din rörelse billig.
Alternativa källor för förpackningsmaterial
I stället för att köpa förpackningslådor från en flyttfirma finns det andra platser där du kan hitta dessa material till billigare priser eller till och med gratis!
Be dina grannar, vänner, familj eller på din arbetsplats om lådor som inte behövs, eller gå till din lokala butik eller stormarknad. Använd återvinningsbart material som tidningar eller till och med tvätt och kläder för förpackning med papper.
En aktuell trend är uthyrning av plastlådor tillverkade av återvinningsbar plast från företag. Du packar dina föremål i dessa lådor, får dem transporterade till ditt nya hem och samlar dem efter användning. Deras priser är konkurrenskraftiga och det är ett miljövänligt alternativ till att använda kartong och göra plastavfall.
Flytta billigt: Rätt tidtagning
Börja med att kontakta företag och boka tidigt, eftersom flyttespecialister vanligtvis tar ut mer för förfrågningar i sista minuten. Du har mer tid att planera och budgetera i enlighet därmed, vilket minskar risken för oväntade utgifter.
Boka din flyttdag utanför rusningstid. Undvik helger, helgdagar och månadens första och sista dagar. Den rörliga säsongen är i full gång mellan maj och september, så om möjligt flytta utanför dessa månader.

Dela:

More Posts

Frågor om hemstäd i Stockholm

Kära vänner, Eftersom nyfikenheten inte tycks stillas hur många gånger jag än publicerar en text om saken tas det nu upp igen. Min nya verksamhet,

Vägen till hemstädning

Hemstädning, ja. Detta var någonting som Rolf inte reflekterat över särskilt ofta. Han hade nog förresten aldrig funderat över det överhuvudtaget. Han kunde förstås förstå

Jobba med parkeringsskyltar

Förvånad, måste jag medge att jag blev under min senaste dejt. Det har blivit en vana för mig att dela med mig om mina träffar

Introduktion för telemarketing

Där och då hade i alla fall hälsningsmomentet gått bra. Jag kände mig bekväm i situationen. Eller, i alla fall mer bekväm än jag känt