Läckage test och rengöringen som dina rör behöver

Läckagetest
Den ansvariga statliga vattenlagen i Sverige föreskriver ofta för fastighetsägare att de måste kontrollera sina avloppsrör för läckage och att eventuella skador repareras. Efter avloppskontrollen kommer vi personligen att förse dig med en allvarlig tätningsverifiering, som garanteras motsvarar de faktiskt föreskrivna villkoren.

Rengöring av rör
Ditt professionella företag Rörspecialisten Stockholm erbjuder rensning och rengöring av avlopp och rörsystem när som helst på dygnet och varje dag i veckan. Det är bäst att rengöra dina rörledningar noggrant med avancerad fräsarteknik eller högtrycksteknik innan linjen är helt blockerad. Detta tar också bort envisa avlagringar.

Läckagetest på avlopps- och avloppssystem
Enligt lagen måste avloppssystem (inklusive avloppsrör, rör och avlopp) från stora städer, som Stockholm, underkastas ett läckagetest, även kallat trycktest och läckagetest, innan de tas i drift. Detta test måste upprepas med regelbundna intervaller senare. Måste en kloakrenovering eventuellt utföras i ditt hus? Även här är vi där för dig på avloppsrehabilitering i och runt Stockholm.
Läcktestet som utförs registreras och sedan officiellt certifieras så att du senare har bevis för myndigheterna. Både privata husägare, fastighetsföretag och ägarföreningar samt industriföretag och företag är skyldiga att utföra ett läckagetest.
Som en del av läcktestet utför vi en exakt flödesmätning och vid behov en exakt läckagedetektion. Kamera inspektion är också vår specialitet. Du kan hitta mer information genom att googla oss. Först när avloppsröret och liknande har klarat vårt stränga tryck test får avloppet och röret starta. Vi har många professionella rörinspektörer som mer än gärna hjälper dig med din rörinspektion.

Rengöring i dina rör.
Det professionella företaget Rörspecialisten Stockholm tar hand om ditt problem!
”Dräneringstjänsterna är baserade i Märsta i Stockholmsområdet. Men många av våra medarbetare bor i andra delar av staden och kan därför snabbt nå ut till dig även om du bor i andra delar av Stockholm. ”Både i privata hushåll såväl som i kommersiella anläggningar förblir ett avloppsstopp inte tillräckligt. I det större bostadsområden hjälper dräneringstjänsten från Rörspecialisten Stockholm gärna dig med rörrengöring. Har du eller misstänker du att du har ett trasigt rör? Tveka inte med att kontakta oss. Vi erbjuder också vår hjälp i Göteborg och Malmö.
Det beror på den exakta diagnosen! Det första steget mot framgångsrikt avlopps- eller rörrengöring är rätt diagnos. Med våra tekniker är du i de bästa händerna från diagnosen av skador på borttagandet av förstoppningen.
Expertråd kommer vi såklart också ge dig så du lättare kan ta väl hand om dina rör i framtiden. Vi kommer även gärna att ge råd och hjälpa dig från dokumentation till behandling hos ditt försäkringsbolag. Med den senaste kameratekniken utför vi kamerainspektion av ditt avlopp och bestämmer därmed nödvändiga åtgärder om något fel upptäcks. Behöver du lagning av ditt avlopp i Stockholm?
I värsta fall kan felaktig eller för sen rengöring orsaka allvarliga vattenskador, som vanligtvis endast kan åtgärdas med betydande ansträngningar och till mycket höga kostnader. För att undvika onödiga krångel och kostnader, bör du konsultera en expert om du till exempel får stopp i dina avlopp.

Dela:

More Posts

Frågor om hemstäd i Stockholm

Kära vänner, Eftersom nyfikenheten inte tycks stillas hur många gånger jag än publicerar en text om saken tas det nu upp igen. Min nya verksamhet,

Vägen till hemstädning

Hemstädning, ja. Detta var någonting som Rolf inte reflekterat över särskilt ofta. Han hade nog förresten aldrig funderat över det överhuvudtaget. Han kunde förstås förstå

Jobba med parkeringsskyltar

Förvånad, måste jag medge att jag blev under min senaste dejt. Det har blivit en vana för mig att dela med mig om mina träffar

Introduktion för telemarketing

Där och då hade i alla fall hälsningsmomentet gått bra. Jag kände mig bekväm i situationen. Eller, i alla fall mer bekväm än jag känt