Planerar du en ny byggnad eller drömmer om dina egna fyra väggar?

På Klasses Markarbeten Stockholm är vi din kompetenta och pålitliga kontakt för genomförandet av din skalkonstruktion i huvudstaden och det omgivande området. Vi är mycket stolta över att vi alltid använder våra egna kvalificerade specialister, även idag. Tveka inte – vi kommer att vara till ditt förfogande med råd och gärningar. Ring till oss på Klasses Markarbeten Stockholm redan idag!

Klasses Markarbeten Stockholm har modern utrustning och erfarna medarbetare. Med diamantslipmaskiner och speciella suganordningar (med dubbla motorkärnor) kan vi utföra allt arbete inom betongslipning i det större Stockholmsområdet.
Oavsett om det är smuts, rester, sprickor eller fula beläggningar ger betongslipningen dina golv en ny glans. Framtida städning och vård kommer också att bli mycket lättare.
Betongslipning har också visat sitt värde för att förbereda substratet för ytterligare byggnadsarbeten.
Kontakta teamet på Klasses Markarbeten Stockholm innan du byter ut dina gamla golv. Vi ger dig individuellt råd om mer kostnadseffektiva alternativ.

Vi är aktiva som dina experter inom markarbeten i Malmö. Klasses Markarbeten Stockholm erbjuder professionella lösningar för dina behov.

Med ett väl koordinerat team och många års erfarenhet kan vi erbjuda våra kunder hela skalan av tjänster för anläggningsarbeten:

1.Anläggningsarbeten
2.Väg- och vägbyggen
3.Schaktning
4.Bana
5.Avloppskonstruktion/avloppssystem
6.Utgrävning och utjämning

Vi tar också gärna över ditt uppdrag. Förutom Stockholm reser vi gärna över hela regionen för dig.
Som specialist från Stockholms markarbeten och markarbeten av något slag erbjuder vi dig måttliga priser för:

1.Utgrävningsarbete
2.Fylla
3.Mark utbyte
4.Muddring

Med erfarna och kvalificerade medarbetare från Klasses Markarbeten Stockholm samt en högpresterande flotta gräver vi gärna rätt grop för dig – antingen med bygg- eller vall. Vårt byggföretag tar också hand om avlägsnandet av förorenade jordar eller avlägsnande av asbest. För individuella råd om våra tjänster i markarbeten – i Stockholm och i hela Tyskland – står anställda på Klasses Markarbeten Stockholm till ditt förfogande.

För optimal regnvattenhantering och dränering bygger vi ditt avloppssystem i Stockholmsområdet.
Oavsett om nybyggnation eller renovering av befintliga avloppsrör, kommer vi att hitta rätt lösning skräddarsydd för respektive krav. Vi kommer gärna ge dig råd i detalj i ett personligt samtal. Kontakta kontaktpersonerna för Klasses Markarbeten Stockholm

Gamla byggnader har sin mycket speciella charm. För att bevara värdet av dina smycken i Stockholm och i hela landet och för att öka livskomforten är regelbunden modernisering absolut nödvändig. Utbudet av tjänster som erbjuds av vårt byggföretag är omfattande och är alltid tydligt inriktad på våra kunders krav och önskemål.
Med experterna från Klasses Markarbeten Stockholm är du i trygga händer, eftersom vi förstår vårt hantverk, oavsett om det är att reparera skador, bygga ett nytt hem eller ett hyreshus eller renovera gamla byggnader. Vi utför även asbestsanering i enlighet med alla säkerhetsföreskrifter.

Kompetent och professionell renovering av gamla byggnader av en specialist från Klasses Markarbeten Stockholm

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för renovering och modernisering av befintliga byggnader i Stockholm och i hela landet och tar över hela planeringen och samordningen. Som ett traditionellt familjeägt företag har Klasses Markarbeten Stockholm omfattande know-how, en modern maskinpark samt välutbildade medarbetare i renovering av gamla byggnader och fäster största vikt vid nöjda kunder.
Förutom våra kvalificerade medarbetare kan vi även komma åt teamen av beprövade partnerföretag om det behövs. När det gäller att leverera den nyckelfärdiga renoveringen av din gamla byggnad till ett kvalitetsmedvetet och attraktivt pris är vi rätt kontaktperson i Stockholm och i hela landet.
Har du några frågor om våra tjänster vid renovering av gamla byggnader eller andra kontaktpunkter i vårt arbete i Stockholm och i hela landet? Kontakta Klasses Markarbeten Stockholm redan idag!

Asbest användes tidigare som ett varierat byggmaterial, till exempel för isolering. Användningen är dock nu förbjuden och materialet klassificeras som mycket hälsofarligt. Mot denna bakgrund är expert rivningsarbete och renovering av asbesthaltiga delar av byggnader av stor betydelse.
Den välutbildade personalen på Klasses Markarbeten Stockholm har många års erfarenhet av att arbeta i det förorenade rummet samt med förorenade produkter. På byggarbetsplatser i Stockholm utför vi asbestsanering i enlighet med alla säkerhetsföreskrifter. Allt material som innehåller asbest bortskaffas i enlighet med föreskrifterna.

Vi designar dina stigar, parkeringsplatser, terrasser etc. Vårt sortiment av anläggningsarbeten och markarbeten omfattar också byggandet av utomhusanläggningar samt beläggningsarbete i Stockholmsområdet.
Vi designar:

-Parkering
-Uppfarter
-Terrasser
-Stenträdgårdar
-och mycket mer

Med en omfattande flotta av fordon och maskiner är vårt Klasses Markarbeten Stockholm utrustat för allt beläggningsarbete, utgrävningar, avverkning av träd eller terrängmodellering.
Låt oss veta dina önskemål och idéer. De anställda på Klasses Markarbeten Stockholm kommer att skapa ett individuellt erbjudande för dig i enlighet med detta

Dela:

More Posts

Vägen till hemstädning

Hemstädning, ja. Detta var någonting som Rolf inte reflekterat över särskilt ofta. Han hade nog förresten aldrig funderat över det överhuvudtaget. Han kunde förstås förstå

Jobba med parkeringsskyltar

Förvånad, måste jag medge att jag blev under min senaste dejt. Det har blivit en vana för mig att dela med mig om mina träffar

Introduktion för telemarketing

Där och då hade i alla fall hälsningsmomentet gått bra. Jag kände mig bekväm i situationen. Eller, i alla fall mer bekväm än jag känt

Om sköldkörtlar och symtom

Hannes kom aldrig riktigt ifrån det där med att allting känns konstigt med att vara förälder. Han hade ett barn och det fick nog räcka